Skin Kroppsvård               

Om salongen              

Jag som äger salongen heter Elise Sandquist och är auktoriserad Hud- och Spaterapeut samt Makeup artist. Det betyder att jag är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund) som i sin tur är medlem i CIDESCO (Comité International D`Esthetique et de Cosmetologie) vilket garanterar dig som kund att jag gått en godkänd utbildning, med möjlighet att även arbeta utomlands.

Den 9/4-11 blev jag även innehavare av MÄSTARBREV inom hudterapeutyrket. Hösten 2015 vidareutbildade jag mig också till Specialiserad Hudterapeut, vilket innebär fördjupade kunskaper inom dermatologi. 2017 fick jag Gesällbrev, som är en gedigen yrkeslegitimation.
  


November -05 öppnade jag min egna lilla salong hos frisörerna på Salong Style, innan dess arbetade jag några år som anställd på lite olika salonger, där jag fick mycket erfarenhet.
Jag tycker också om att vidareutbilda mig regelbundet, för att hänga med de senaste trenderna. I februari-08 blev jag certifierad Nagelterapeut och började arbeta med det skonsamma märket Bio Sculpture Gel. Nu använder jag för det mesta CND, vilket också är ett upplösligt material, som inte skadar din egna nagel. Jag tar hål i öron och näsa. Dessutom har jag även genomgått en grundkurs i hälsokost. Många gånger kommer hudproblem inifrån. Allt hör ihop!
Min filosofi är att hud- och kroppsvård ska vara till för alla!

Det finns inga mirakelbehandlingar. Att till exempel få en perfekt hy är inget som sker över en natt, utan är ett resultat av regelbundna behandlingar på salong och rätt anpassad vård med produkter hemma. De märken jag använder är effektiva, dryga, håller hög kvalitet, är allergitestade och säljs bara av hudterapeuter som genomgått utbildning. 

Min målsättning är att du som kund ska vara helt nöjd och om det är något som inte känns bra vore jag tacksam om jag blev informerad, för att på så sätt kunna ha en chans till förbättring.

  
                                                                       
Jag har inga bestämda öppettider utan arbetar efter tidsbokning. Men är oftast på salongen under vardagarna. Ibland när jag har vissa behandlingar, som t.ex. massage, kan jag inte gå ifrån och vore mycket tacksam om Ni har förståelse för detta och hoppas att Ni har tid att vänta tills jag har möjlighet att hjälpa er. Vill Ni vara på den säkra sidan, får Ni jättegärna ringa innan ni kommer. 
För att vi ska ha möjlighet att boka in en ny kund, är det viktigt att du som fått förhinder hör av dig senast dagen före. Vi debiterar alltid vid utebliven behandling. Halva priset plus ev faktureringsavgift.

Vänta inte, ring och boka Din tid idag!

 


 

 

 

                   

                                      

 

 

Skin Kroppsvård

Skin Kroppsvård Skin Kroppsvård

Samarbetspartners 

www.baborsverige.se

www.artdeco.de

www.depilar.se

www.blomdahl.se


www.artclinic.se

www.skonhetskliniken.se

www.stylinganna.se

www.mimass.eu

www.cliniccare.se/sv

www.facefacts.se

www.ylvamasserar.se     
    

www.shr.nu

www.restylane.se

www.polawhite.com

www.evincecosmetics.com

www.atlaskotan.net

www.cnd.com

www.cidesco.com

www.vitaminbutiken.se

www.yhhs.se

www.juvedermfillers.se

www.esseskincare.com

www.hantverksrad.se


 

 

            

 

                       

                                                                    Esse Organic Skincare


                                                                   Bildresultat för gesällbrev logo